onsdag den 22. august 2012

Projekt Brød 1.02

Sådan et svineri! Men man må sige at min kultur gære. 


Under køkkenrullen her gemmer sig min lille glasskål med min kultur. Og det her var synet som mødte mig da jeg kom fra job her i eftermiddag. Faktisk kunne jeg lugte eller dufte kulturen, som står i mit soveværelse fra min fordør. Ikke så lækkert egentlig og slet ikke lækkert at kulturen havde hævet op over kanten af glasskålen og ud over min kommode! 


Alligevel er jeg meget begejstret for at min lille klump kultur kan hæve så meget. Dog tager det stadig mange timer inden den hæver og i følge Chad Robertson skal det kun tage 2-4 timer inden kulturen er hævet op og siden faldet sammen igen. Så nu har jeg flyttet den i en større beholder i håb om at den så bliver i bøtten! Og så er den fodret endnu engang. Det ender formentlig med at kulturen er klar til at blive til en surdej og bage med i næste uge hvor jeg har ferie. Smart nok, ikke?

2 kommentarer:

 1. Ej, den er da vist ikke tam endnu din vilde surdej :-) ah lækkert med snarlig ferie, ja så er det da skønt at få ordentligt gang i brødprojektet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope.. det er i hvert fald lidt træls det der grat ud over det hele :S
   Yes, det er perfekt. Så vidt jeg kan se ud fra opskriften på basisbrødet så tager det det meste af en dag at bage brødet..

   Slet