torsdag den 16. august 2012

By request

Lige et lille hurtigt indlæg om Costello. Jeg er blevet bedt om at dele lidt billeder af Costello fra da han var lille og grim.. Nu syntes jeg selvfølgelig ikke fugleunger er grimme, men jeg kan godt forstå andre måske syntes det. 

På det første billede er Costello blot 2 dage gammel og på det sidste er han næsten 6 måneder gammel og i fuld gang med at skifte sine babyfjer ud med voksen fjerdragt. 

De første fem billeder, indtil billeder hvor jeg selv sidder med Costello er alle taget af og hos avleren. 


Nu venter jeg bare på Costello bliver færdig med at fælde. Jeg syntes godt at man kan fornemme på det sidste billede her at han er blevet mere gul i ansigtet og toppen er blevet gul i stedet for grå nu. Det betyder at Costello er en dreng og absolut ikke grim længere.

6 kommentarer:

 1. Hvilken udvikling! Ham Costello er virkelig handsome! Er han opkaldt efter Elvis Costello? Wauw vildt flotte briller, dem elsker jeg ;-) de er rigtig flotte til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er en bette smuksak :) Ikke decideret. Han hedder mest Costello fordi jeg ikke var i tvivl om at min første nymfe skulle hedde Elvis. Og så kom Costello nærmest af sigselv, selvom andre mente han skulle hedde Presley eller Pricilla. Men ja, når man har to nymfer som hedder henholdsvis Elvis & Costello er det nok svært at komme uden om de er opkaldt efter Elvis Costello. Det er nu ikke fordi jeg er specielt fan eller noget. Jeg kan bare godt lide navnen og så er de jo begge to dygtigere syngerer :)
   Tak, Mette! Ja ik? Det er også svært ikke at elske dem :P Jeg er også rigtig glad for dem!

   Slet
 2. Skægge navne i hvertfald - åh jeg har vist en af hans sange på anlægget, kan ikke helt huske den, men det er vist god :-) kan du egentligt få dem til at synge eller "snakke" lidt? Det kan jeg godt forstå! Super god kæledyr/ brille stil!

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe tak :)
   Ja, de både synger og snakker lidt. Elvis fik jeg af en anden familie som havde lært ham at sige "pretty bird" og det gør han så rigtigt tit :P og Costello har så lært det af Elvis. Elvis kunne også sige "hej" og "farvel" engang, men det er vist forsvundet igen. Ellers kan de også fløjte melodien til "Dengang jeg afsted". Jeg fløjter lidt med dem, men jeg er ikke ret god til det og det kan man så hører når de fløjter, især Elvis efterligner mine fløjtetone og det lyder temmelig komisk XD Men jeg øver ikke ret meget med dem i at snakke eller fløjte.. det er ikke vigtigt for mig, men det er lidt hyggeligt når de sidder på hver deres plads og vi siger pretty bird til hinanden :)
   Hehe tak :D Og ligeover da, med brillerne!

   Slet
 3. Vi takker for den fine billedserie :)

  SvarSlet