torsdag den 23. august 2012

Det har været en god dag

I dag var Stor Madklub-dag. 

Vi har ikke haft Madklub sommeren over, men i dag kunne vi endelig finde sammen "til en bid mad".

Det var egentlig Lines tur til at lege vært, men for hyggens skyld og fordi nogen har ferie og kunne gøre et mini-break ud af turen endte vi i forældres sommerhus i Hals. Og i stedet for at Madklub var et aftensmadsmåltid, blev retterne trukket ud over hele dagen. Meget lækkert! 

Her er lidt billeder fra dagen. Lines lille Pixi var også med på turen, men hun må have gemt sig da jeg havde kameraet fremme. 


Det var min tur til at lave forret og jeg havde fundet frem til samling chokolade tapas retter. Foroven til venstre ristet brød med smørbar chokoladeganache og spicy chorizo. Foroven til højre lune brødskiver med olivenolie, chokolade 85% og Maldon salt. Forneden chokoladeovertrukne vindruer. 

De chokoladeovertrukne vindruer var en kæmpe succes! Personligt var jeg helt vild med alle tre småretter, men de chokoladeovertrukne vindruer faldt i virkelig god jord hos de andre. Efter denne succes kunne jeg godt finde på at gøre noget mere i chokoladeretter som ikke er desserter.  

De tre simple opskrifter følger.


Lille Eika syntes det var hårde kår med al den chokolade, som ikke er hundevenligt. Eika retired for en tid til et tæppe på gulvet.Senere på eftermiddagen havde Line cheeseburger spring rolls og coleslaw klar til os. CHEESEBURGER SPRINGROLLS!! Mums..Med CHEESEBURGER SPRINGROLLS!! i maven er vi klar til at lege. 

Og nu til the grand finale! 


Super enkel, super smuk og super lækker. En appelsinkage så god at jeg ytrede at Camillas appelsinkage er en af de bedste kager jeg nogensinde har fået! Det står jeg ved. Også de tre stykker som ligger i min mave. 

Camilla har lånt opskriften herfra. Og selvom den der hedder Oldemors appelsinkage, så vil den altid være Camillas appelsinkage for mig. 

Det var dagens ord. Godnat, sov godt. 

2 kommentarer:

 1. Taark :) Den er os god idag faktisk.. Tak for en super hyggelig dag
  -C

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg godt forstille mig. Den var jo så lækker og saftig uden at være svabret og tung. Men jeg er sikker på at den i dag ikke kan slå den lun ud af ovnen i går...

   Selv tak. Vi ses på onsdag. Glæder mig.

   Slet