tirsdag den 6. november 2012

Købte det Mandag...og fik det med posten i dag.

I sidste uge var jeg så heldig at rende over Mette Blomsterbergs nye kogebog, Blomsterbergs Jul i Netto til ikke ret mange penge. Og jeg er FORELSKET i bogen! Den er super flot med lækre billeder og en masse opskrifter, som jeg alle sammen har lyst til at lave.

Lidt billeder fra bogen, 

Så smukke. Men det er nu ikke decideret bogen indlægget her skal handle om, men mere præcist ingredienserne, som bruges.

Mange af opskrifterne på konfekt indeholder frysetørrede bær af den ene eller den anden slags. Og det ejer jeg overhovedet ikke noget af, så efter lidt søgen på nettet fandt jeg hjemmesiden alttilkager.dk


 • 2 poser hindbær á 25 kr på tilbud
 • 1 pose jordbær á 40 kr
 • 1 pose solbær á 28 kr
 • 1 pose guld støv á 20 kr
 • 1 pose sølv støv á 20 kr 
Jeg er meget begejstret for mit køb og glæder mig til at lave lidt konfekt snart.  Desuden var leveringen af min bestilling dag til dag og det er jo helt fantastisk!

Hvad er DIN yndlings source af frysetørrede bær, pynt ect.?   

16 kommentarer:

 1. Ej Pernille! Nu fortryder jeg, at jeg lagde bogen fra mig i hast - ej hvor dejlige nogle dejlige sager du har fået købt, det blir da julens smukkeste konfekt, det glæder jeg mig til at se :-) har også købt noget til kager der, tror det var nogle udstikkere, uha man kan jo bruge det hele :-) ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Mette! Det kan jeg godt forstå du fortryder nu - det er en super lækker bog!

   Ja! Jeg glæder mig også rigtig meget!.. jeg er egentlig ikke til konfekt fordi jeg er ikke super vild med marcipan og nougat osv. så der skal ligesom noget andet eller mere til for at gøre det interessant, så jeg glæder mig til at komme i gang! :)

   Slet
 2. Øj, hvor er billederne lækre - særligt det af brødet, minder mig om da jeg var lille og min mor altid bagte kanelbrød til os - skønt med en kop varm kakao til (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmmm det lyder helt fantastisk! Jeg har aldrig fået kanelbrød, så det skal helt sikkert prøves! :)

   Slet
 3. Sølv og guldstøv dur ikke til folk med gammeldags sølvplumper. Det vil jeg gerne advare i mod. Det er så ubehageligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv! Det havde jeg slet ikk tænkt på...

   Slet
 4. Ih Pernille, nu kan du jo godt forstå at jeg bliver nødt til at gå amok på den side ikke?!

  SvarSlet
 5. Heidis lowcarb verden har handlet her http://www.healthysupplies.co.uk/freeze-dried-fruit.html det er ret billigt, men kræver næste at man bestiller sammmen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr cool! Det må vi jo så gøre engang :)

   Slet
 6. Jeg har købt mine frysetørrede jordbær, hindbær og fersken-skiver i Citti i Flensborg. Jeg gav vist omkring 3,2 euro for hver dåse og der er 20-40 gram i hver. Der er nogle fordele ved at bo i udkants-Danmark, i hvert fald når det er den del der ligger op mod Tyskland :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke dårligt! Jeg skal også en tur over grænsen her om et par uger så det vil jeg se frem til :)

   Slet
  2. Hvis du skal i Citti, kan du finde dem på hylden hvor der også er müsli. Håber du får en hyggelig shoppe-tur :-)

   Slet
  3. Super! Tusind tak for tippet :)

   Ja, jeg tror det bliver godt. Vi skal afsted 3 piger så det kan ikke blive andet end hyggeligt. Jeg kan ikke huske sidst jeg har grænseshoppet.. det er maaaaaaaaaaange år siden, så det bliver interessant!

   Slet
  4. Vi skal i citti i forvejen efter chokolade Pernille :) perfekt!

   Slet