mandag den 12. november 2012

Køb det Mandag

 Ja, så er det blevet fridag igen for mig. Jeg kommer faktisk til at vælte mig i fridage de næste 14 dage. Det er nu ikke fordi jeg har ferie, har kun taget en enkelt ekstra feriedag på næste tirsdag. Ellers falder mine fridage bare rigtigt heldigt. Det er faktisk lidt overvældende med alle de fridage pludselig, men det er nu meget rart! Især på denne tid af året hvor man næsten ikke kan få fritid nok! 

I dag har jeg slappet af sammen med min søster. Jeg har bagt whoppie pies og været en tur i Aalborg Storcenter for at købe julegaver til familien og en tur i Fakta og købt denne; 


Æbleskivejernet er købt i Fakta til 89 kr. og er et af ugens tilbud. Dog skulle jeg lige forbi to forskellige Fakta-butikker, inden jeg kunne opdrive jernet. 

Sammen med det tidligere indkøb af Æbleskiver-kogebogen bliver det rigtig interessant at skulle lave aftensmad i morgen.

I morgen har jeg også fri fra arbejde og dagen står i rengøringens tegn! Så resten af i aften skal nydes med tv og hygge-strikning! Rigtig god mandag aften.

4 kommentarer:

 1. Ej Pernille alle de fridage, jamen det er da da ikke tosset. Er tilgengæld helt tosset med de woopie pies, glæder mig til at se dem og æbleskive produktionen! Skønt med søsterhygge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har en fantastisk søster, så det er altid super dejligt :)

   De whoopie pies blev ikke de smukkest, men de smagte dejligt. Opskriften kommer snart

   Slet
 2. lækkert med alle fridagene! Rigtig god oprydning og hygge i dag!

  SvarSlet