søndag den 18. november 2012

Puppy Time!

I dag inden middag var familien og jeg sydpå og besøgte vores lille hundepige! Hun er blevet så stor siden jeg sidst så hende for næsten to uger siden nu. Kan slet ikke forstille mig hvor stor hun er om to uger når vi skal have hende hjem. Men hun er ikke kun blevet stor, hun og hendes søskende er også fulde af spillopper! Det er derfor ikke spor let af tage klare, fine billeder af dem allesammen, men her kommer lidt alligevel; 

Findes der noget bedre end hundehvalpe?
Yes, det er hende her vi skal have! 
Lidt flere billeder af de andre 11!!! rødder i kuldet :)

Hvordan skal jeg dog kunne vente yderligere 2 uger næsten!?

10 kommentarer:

 1. Orv hvor er den sød. Ja alle hundehvalpe er elskelige. Puha to uger er lang tid at vente :-) har I fundet en navn til den lille hvalp?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi vil vente og se hvad hun hedder på sine papirer når vi får hende. Men det er min far der skal vælge navn til hende og han er berygtet for ikke at kunne beslutte sig, så hun ender nok med at hedder Lille Hund :D

   Slet
 2. Ej, hvor er det sidste billede bare FOR nuttet! Altså de er allesammen søde, men det sidste er det perfekte "jeg sender mine bedste hundeøjne til dig"-billede :o)

  og for øvrigt, nej - der er ikke noget bedre end hundehvalpe :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de øjn kan man da slet ikke stå for! :D Farligt!

   Slet
 3. Hvor er det kære. Der findes ikke noget sødere end hundehvalpe - det skulle lige være kattekillinger - eller små kalve :-)

  Men det er nu dejligt, at ens lille hundebaby bliver en stor og dygtig makker med tiden og vokser fra alle hvalpestregerne.

  I det hele taget - et hjem uden dyr, er bare et hus.

  Mange hilsener,
  Katte- hunde- og kalvemor, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Og fugleunger <3

   Ja, det bliver jeg også ved med at sige til folk når de siger at hundehvalpe bliver store for hurtigt! Jeg elsker også de voksne hunde, rolige og kloge og ens bedste ven :)

   Det er nemlig rigtigt! Kan slet ikke forstå folk som ikke har kæledyr :S

   Mange hilsener,
   Hunde-, nymfeparakit- og fiskemor, Pernille

   :D

   Slet
 4. Åh hvor er hun lækker Pernille :) de er jo slet ikke til at stå for, de bette basser ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også ufatteligt meget efterhånden til at få hende hjem! Og kan holde og nusse hende HVER ENESTE DAG!! :D

   Slet