fredag den 23. november 2012

Køb det Mandag - Tyskland style!

Ud over Thanksgiving blev det også til en tur til Tyskland i weekenden. Det var en dejlig tur med det eneste formål at bruge så mange penge som muligt inden bilen var fyldt til randen og stadig kunne trække os hjem igen!

Det er mange år siden jeg sidst har på været på sådan en tur til Tyskland, men jeg var meget begejstret! Omend meget meget træt til sidst... 

Udbyttet var godt og tiltrængt til juleforberedelserne som går i gang any day now!

Jeg syntes selvfølgelig det er fedt med de lave priser som Tyskland tilbyder, men jeg er vild med udvalget! Helt fantastisk! 

Vi endte med at slå vejen forbi 5 supermarkeder og her er the loot; 


Maxi-størrelse saltstænger, flormelis, super fint sukker i store stykker som ikke smelter i ovnen, vaniljeekstrakt, mandler og dvs. kagepynt og selvfølgelig snold! 


Lidt godt til de kære dyr! Shake & Bake cupcakes til hunde :D og snacks til min små pipper.


Det blev også til rigtig meget chokolade. 2,5 kilo hvide chokoladeknapper fra Callebaut. Smager fantastiske btw. BIG mistake at åbne posen BARE for at smage... Købte også mælkechokolade - hvilket fantastisk ufatteligt svært at opdrive! Ikke afbilledet er også 2,5 kilo mørke chokoladeknapper fra Callebaut. Desuden nougat, marcipan, pasta, fluff og SodaStream koncentrat. 


Lækkert strømpeuld kom selvfølgelig også med hjem!!


Mini mini dåser med kondenseret mælk! Super brugbart til alle de opskrifter hvor man kun skal bruge en spiskeske! 


Og som rosinen i pølseenden - mini mini chokoladeknapper med krymmel og Milka chokolade med mini mini Tuc og mini mini Lu-kiks! 
Mini mini chokoladeknapperne med krymmel ved jeg lige hvad skal bruges til til jul :D Og ja, chokoladen skal bare spises! 
Hvorfor er alting bare SÅ sødt i mini mini størrelse? :) 

12 kommentarer:

 1. Sikke en masse skønne indkøb :o) Jeg er misundelig på det hele ;o) Jeg er stor fan af alt hvad der ikke er "normal" størrelse - både mini og maxi har jeg svært ved at stå for :o)

  Jeg tror helt klart, at jeg skal have mere tid til at ose næste gang jeg er i Tyskland... sidste gang havde jeg tømmermænd, var træt af at køre i bil (vi havde været i Holland) og savnede min lillemand, så der blev det desværre ikke til så meget osen :o(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa :) Jeg er også meget tilfreds!

   Det lyder ik rart :S men ja, man skal have god tid! Jeg vidste ikke hvad jeg gik efter på denne tur fordi det er så længe siden jeg har været afsted, men næste gang er jeg forberedt!!

   Slet
 2. Hold op en masse lækre ting - må altså snart til grænsen igen :D
  Godt at høre, jeg ikke er den eneste der ikke kan stå for ting i miniformat - udbryder altså "A'men så seee dog på den! Den ligner den er til børn! Nuuh, hvor er den sød" lige meget hvad det er, kager, dukkehusmøbler, parfumeflakoner eller små olie/eddikedressinger :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var altså også bare en god tur :D
   Hehe! Det er lidt sjovt at vi er sådan indrettet :D

   Slet
 3. Fine ting. Hvor har du købt Callebaut chokoladen?
  annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette :) Jeg købte Callebaut chokoladen i Citti Grosmarket i Flensborg. Koster cirka 150 kr for 2,5 kilo.

   Slet
 4. Ej det var da helt vildt så mange lækre sager! Uhm der er mange sager som er nye for mig! Shake n' bake til hunde, det er da for sejt. Nu kommer jeres lille vovse også snart hjem! Det var smart med det kondenserede mini mælk, det er så træls at åbne en dåse for at bruge petit portion, what to do, så ender jeg da i det mindste ikke med sukkerchock efter at have labbet resten i mig ;-) ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er også meget tilfreds :)
   JA! Shake n' Bake til hunde! Det er lidt sødt ikke? Det er rigtigt, vi får hende hjem på torsdag :) Mit hjerte er ved at briste af længslen og lykke!
   Det er mega smart med mini dåser med kondenserede mælk! HAHA! Normalt så springer jeg bare over opskrifterne hvor der kun skal bruges ganske lidt kondenseret mælk, fordi jeg er nemlig alt for nærig til at åbne en kæmpe dåse for næsten ik at bruge af den :O
   Tak i lige måde!

   Slet
  2. Jamen det er rigtigt, men er man en sukkergris som mig, så bunder man, haha ;-)

   Slet
  3. Det skal der også være plads til :)

   Slet
 5. Mums! Hvilke butikker handlede du i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes. Vi var i Citti, Real, Fleggaard, Otto Duborg og Poetzsch

   Slet