torsdag den 15. november 2012

Kop & Kande Tur

Her til aften har jeg været på juleshopping i Kop & Kande. Det er et arrangement jeg har været inviteret til de sidste par år hvor man får nogle gode tilbud på deres varer her op til jul.

Dog køber jeg sjældent julegaver til arrangementet, men et par ting til migselv i stedet! Det galt også her til aften. Dog købte jeg kun en enkelt ting, men jeg er svært begrejsteret for den!

En mini-loaf baking pan! 

 

Bageformen koster 80 kr og kommer fra Aldente. Det er første gang jeg ser en mini-loaf baking pan på dansk jord, så jeg slog straks til!


Jeg fandt desuden også en masse ting jeg kunne ønske mig i julegave, så den liste bliver også lige opdateret ved given lejlighed - til dem som det er relevant for *hint hint wink wink*

Så kan jeg også fortælle at jeg har fri i weekenden. HELE weekenden. Det er lidt stort - det sker nemlig ikke for tit. 

I weekenden skal jeg lege mini-Thanksgiving med min familie og det glæder jeg mig rigtig meget til! Kalkunen er taget op fra frost!

Hvad skal du lave i weekenden?

8 kommentarer:

 1. Dejlig form, åh det er forfærdeligt, alle de forme man kan blive fristet af! Ej hvor lyder det hyggeligt med Thanksgiving middag, holder I altid det? Puha den står på oprydning og vinterklargøring af haven, kan vi bytte weekend ;-) ha en smuk weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Jeg har så mega mange forme det fatter du slet ikke! :D Men jeg har nu brugt de fleste af dem jeg køber XD

   Det er andet år i træk vi får en hel kalkun, så det bliver vist til en tradition :)

   Tak i lige måde!

   Slet
  2. Uhm dejlig tradition, traditioner som inkluderer godt selskab g lækker man, kan vi bare aldrig få nok af, håber vi måske får lidt inspiration fra jeres middag:-) go søndag :-)

   Slet
  3. Det kan man nemlig ikke :) Det er bare så hyggeligt!

   Slet
 2. Åha, jeg kom ikke afsted, men jeg var sikkert også blevet fristet:)
  Har dog sån en form købt i Specialkøbmanden, men må skam indrømme at jeg aldrig har fået den brugt. Det må der gøres noget ved:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhr hvilken skam! Både at du ikke kom afsted og at du ikke har fået brugt formen! Det er da en skam :) Det giver en lidt anderledes form på tilværelsen end en cupcake-form!

   Slet
 3. De ser lækre ud de små brød.

  Lyder lækkert med mini thanksgiving!

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes, jeg glæder mig også til at komme i gang, både med formen og thanksgiving :)

   Slet