fredag den 2. november 2012

Elvis & Costello

Det er efterhånden længe siden der har været et indlæg om mine pipper, Elvis & Costello. 

Jeg tænkte jeg ville tage lidt billeder af de to banditter in action, men det ligesom lidt lettere at komme til at tage billeder af Costello end Elvis...


Det her er Costello. Min lille skat, som altid meget velvilligt stille op til alle de billeder som man skulle kunne ønske sig af ham!

Og hvis I har fulgt lidt med her på bloggen kan I se at Costello nu næsten er færdig med at skifte fjer fra hans babyfarver og er helt gul i ansigtet, som Elvis og vi kan med 100% sikkerhed sige at Costello er en dreng! :)

Og så er der Elvis. Han er min første lille papegøje. Han er en helt anden karakter end Costello. Meget selvstændig og egenrådig og absolut ikke en kælegøje! Men en rigtig fin lille herre alligvel.

Derudover er han meget meget svær at fange på et foto! Der er ligesom altid én anden i vegn...


Haha.

Ja, det er Elvis der i baggrunden.  Og lidt flere billeder af Elvis i baggrunden:


 

"Hvis nu jeg lader som om jeg tager en bid af stenen her, så virker jeg slet ikke så opmærksomhedskrævende, som jeg virkelig virkelig er..." og igen blokker for et ordentligt billede af Elvis!


 Og ja, på et tidspunkt så får Elvis nok af al fotograferingen.. 

Men så kan jeg så fortælle at min familie skal have en hundehvalp senere på måneden! Love! :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, havde godt tænkt, at det var længe siden, de havde været på skærmen. Hi hi ham Costello er da noget af en linselus, der er Elvis mere beskeden :-) ej en lille hvalp! Hvad er det for en? Hvis jeg husker rigtig fra billeder, har I vist i forvejen store og små hunde :-)
  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :)

   Vi mistede jo så desværre vores elskede schæferhund for lidt over en uge siden. Så nu har vi kun de to små.

   Hvalpen er en flat coated retriever, så det er en halv stor hund :) rigtigt dejligt. Det er en meget smuk, helt sort, langhåret hund som er super intelligent. Vi glæder os rigtigt meget :)

   Tak i lige måde.

   Slet