mandag den 9. juli 2012

Køb det mandag - Derfor!

Selvom jeg godt nok har været på arbejde i dag i rigtig mange timer og var på arbejde rigtig rigtig rigtig mange timer sidste uge, og derfor ikke rigtig har haft overskud til at blogge, så have jeg alligevel tid til at stoppe ind hos Netto på vej hjem fra arbejde i dag. Men der vanker så også fridag i morgen og det er jo altid vældigt motiverende.

5 stk. store Bourbon vaniljestænger, Netto 20 kr
 Af andre nyheder kan jeg fortælle at mine to nymfeparakitter endelig er flytte sammen efter mange uge hvor de har lært hinanden at kende. Og indtil videre går det rigtigt godt, men nu må vi se. Jeg ville være lykkelig for at slippe for no. 2 fuglebur i stuen og alt svineriet. 


I morgen skal jeg bruge dagen på at rydde op og gøre rent i lejligheden. Men også forhåbentlig slappe af og føle mig inspireret til at skrive nogle af de indlæg her til bloggen, som jeg går og pønser på...

God mandag-aften. 

4 kommentarer:

 1. Jamen det blir da vist en tiltrængt fridag! Rigtig skønt. Hvor er de søde, dine små fugle, har ikke forstand på sådan nogle, men de er vildt flotte. Ha en skøn aftenlig fridag

  SvarSlet
  Svar
  1. MEGET!

   Tak :) Jeg er også glad for dem, mine små skattebasser. Jeg har heller ikke forstand på, eller havde ikke forstand på dem. Ham til højre på billedet, Elvis, var til salg i Den Blå Avis til ingen penge, og det kunne jeg ikke stå for. Og så fra den ene dag til den anden havde jeg pludselig papegøje. Som du kan se er min flok fordoblet på ét år, så det har jeg aldrig fortrudt.

   Slet
 2. Ej hvor er de søde... Vi har haft en nymfeparakit i 6-7 år, men den døde desværre den 1/7. Min mand havde navngivet den Erling - og da jeg ikke havde et bedre bud på et navn, så hang Erling ved :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne. Hvor er jeg af at høre at du har mistet din fugl. Det er mit værste mareridt.. selvfølgelig. Erling er et super navn til en nymfe :D Jeg valgte Elvis som navn til no. 1 fordi jeg syntes det passede med han havde håret og sangstemmen.. navnet Costello kom helt af sig selv.
   Skal du have en ny fugl?

   Slet