onsdag den 5. december 2012

Weber Event Team

Så er det sørme allerede den 5 december! De sidste par dage har været et par travle dage, men også gode. 

Igår aftes var jeg i biografen med tre dejlige tøser og se den sidste Twilight film. Den var selvfølglig rigig god og selskabet var hyggeligt!

Mandag aften var jeg på besøg hos Weber Grilleriet Aalborg - som faktisk ligger i Nørresundby, men det er en anden snak.

Hos Weber Grilleriet blev vi vist rundt i deres flotte hus og så skulle vi hører om Weber Event Team.

Weber Event Tema er en flok mennesker som bliver sendt ud sammen med Webers professionelle stab til events for at lave mad, aka grille. 

Aftenen blev "sluttet af med" at vi blev delt ind i mindre grupper og sammen skulle tilberede et måltid mad bestående af en hovedret og en dessert. Hvor der selvfølgelig skulle grilles. 

Hovedretten var rib eye med pommes fondant, jordskokkecreme, jordskokkechips og peber sauce. Desserten var en jule pæretærte i karamelsauce serveret med brændt hvid chokolade.

Her er lige lidt billeder fra vores aften hos Weber; jeg var afsted sammen med min far, så det var super hyggeligt. 

Det er lidt ligesom at besøge SunCity i Sydafrika, hvor hver en sten man vender står der SunCity i bunden af. Hos Weber er ALTING Weber. Jeg stod for jordskokkecremen og den blev rigtig god og jeg fik mange roser for den. Men det smagte rigtigt dejligt det hele. Og det hele er lavet på grill! Også desserten.
Og dessert er jo altid rart! Der er så meget Weber bling bling i det her rum at kameraet ikke vidste hvad det skulle stille skarpt på! Det her er selvfølgelig en grill min far var helt vild med! 


 
Nu jeg tænker over det, så manglede der faktisk nogle rigtige pige-grill. Nogle pink med bling bling eller sådan noget...

Jeg er egentlig ikke den store griller, men efter den her aften er det sagtens noget jeg kunne blive bidt af!  

Alt i alt en rigtig god aften, med god mad og søde mennesker og en hel masse information. Jeg aner selvfølgelig ikke om jeg overhovedet bliver en del af temaet, men det kunne da være ret sjovt! 

2 kommentarer:

  1. Wuuuut hvor er det fedt... Det ser mega lækkert ud, og jeg elsker ideen om, at I selv skulle lave lidt mad. Og nåeh ja, kan man andet end at elske detaljen med wweber grillen på tallerkenen? Nej vell. Orrh, gennemført til det sidste - I LOVE!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var virkelig også fedt! Selvom vi stod udenfor i snevejr og grillede! :D

      Slet