mandag den 24. december 2012

Glædelig jul!

Glædelig Jul til dig og dine! 

Nu er der sørme blevet jul! Og hvor er det skønt! Jeg vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul! 

Jeg håber alle er nået frem til deres juledestination. Det var godt nok et forfærdeligt uvejr vi havde os i går! Og nu her til morgen er det næsten alt sammen væk og resten er blevet til noget slap. Lidt ærgerligt alligevel, ikke?

Tilgengæld var der så meget hvid jul i går aftes at jeg endte med at måtte overnatte hos mine forældre og ikke kunne komme hjem til mine fugle i aftes! Det er ikke spor rart, men sådan et par småfugle kan sagtens passe sig selv i en nødsituation. 

Nu er jeg tilgengæld hjemme hos pipperne på lynvisit, inden turen igen går hjem til mine forældre. Og det er gået rigtig godt med at være alene, selvom man selvfølgelig er lidt opmærksomhedskrævende lige nu! 

Der har været meget stille her på bloggen den sidste uges tid. Jeg har simpelthen haft så travlt med arbejde, julegaveindkøb og sove. Og årets sidste uge som nu er gået i gang bliver ikke meget anderledes, selvom jeg for første gang i mange mange år rent faktisk har fri 2. Juledag! Men så skal jeg så også arbejde alle dage resten af året. 

Og så har jeg et andet lille problem - de sidste par dage er jeg nemlig blevet overspammet med mærkelige kommentarer her på bloggen. Rigtig mange! Må indrømme at det har taget pusten lidt fra mig med alle de kommentar om alt muligt mærkeligt! Meget belastende! 

Men nu er det jul! 

Også selvom jeg syntes december er gået frygtelig hurtig og jeg slet ikke har nået alt det jeg ville og jeg aldrig troede der ville blive jul i år, så er der altså jul nu! Og det er jo helt fantastisk!

Igen, rigtig glædelig jul til alle! 

      

2 kommentarer:

  1. Det er meget belastende når man bliver spammet på sine indlæg. Jeg blev det en overgang på LJ med mærkelig replys og venne anmodninger. Blev bekymret for om det var pga billederne jeg lagde op, og derfor låste jeg dem derefter. Tror det dog ikke. Det var bare robotter der spammede med alt mulig lort. ... ikke mindre irriterende med bedre end pædofile

    SvarSlet
    Svar
    1. Absolut!! men virklig belastende! Så belastende at jeg en tid her slet ik har haft lyst til at blogge! Det var jo 10 kommentar om dagen!! Har været nød til at lukke ned for kommentar på nogle indlæg.. pisse træls!

      Slet