fredag den 4. maj 2012

sans.

I går var det min mors fødselsdag og i den anledning inviterede min far på lækkert restaurant besøg i aftens.

Min far er rigtig god til at finde lækre og spændende restauranter at besøge når der er en anledning til noget ekstra godt, så jeg havde glædet mig som et lille barn hele dagen til at komme i byen.  

Og jeg blev ikke skuffet.

Valget faldt på aalborgensiske sans.

Fanø skinke med marineret jordskokker, jordskokke chips, timian skud og hjertesalat

Stenbiderrogn rørt med creme, naturel, vagtelæg og chips

Pandestegte kammuslinger med hytteost, brun smør og nye ærter

Confiteret Bornholmer unghane med stegt kartoffel, jordskokke pure, nye gulerødder og sherry sky


Oksemørbrad med gulerodspuré, smørdampet porre, timiansky og stegte kartofler


Ostebræt af europæiske oste, chutney, oliven og rugkiks.

Panna cotta med skovbærgele, hinbærsorbet med karamelliseret mandler og frysetørret hindbær

Desserten var lidt en skuffelse. Panne cottaen og gelen smagte som at stikke tungen ud af vinduet. Men sorbeten var meget lækker - ligesom resten af middagen.

Jeg fik skinken til forret, unghanen til hovedret og penna cottaen til dessert. 

Jeg var meget positivt overrasket over forretten og hovedretten. Begge retter var fulde af smag i hver bid. De marinerede jordskokker var sprøde og søde og unghanen var saftig og mør. 

Selve restauranten var fint indrettet med meget plads mellem bordene og der var ikke koldt i rummet, hvilke jeg føler tit er et problem ved restaurantbesøg. 

Alas, hvis nogle derude skulle føle for at inviter mig på sans. igen ville det være helt i orden.  

2 kommentarer:

  1. øj jeg ku' godt! Der ser smukt og lækkert ud alt sammen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det virkelig også! Jeg kunne godt dyrke sådan en tallerken fuld Fanø skinke og jordskokke chips lige nu!

      Slet