torsdag den 3. maj 2012

Costello the bird

Så kom der lyd at min baby pips er klar til at blive hentet og flytte hjem til Elvis og jeg. Dog venter jeg lige til mandag, hvor jeg har ferie det meste af ugen og kan nyde familieforøgelsen!


Jeg troede jeg lige jeg kunne knipse et billede af Elvis mens han tog sig en slapper med næbbet begravet i vingen, men han var hurtigere!

Og Tillykke med Fødselsdagen, Mor.

2 kommentarer:

 1. Min hund er faktisk opkaldt efter en afdød nymfeparakit:)
  Min mor havde en svensk kæreste, som gav hende en mymfeparakit. Den opkaldte han Emma efter en eller anden svensk sangerinde eller skuespiller. Næsten samtidig med, at min mor og hendes kæreste gik fra hinanden blev fuglen syg og måtte aflives.
  Kort tid efter fik vi så en lille hund og den lunne kun hedde Emma, for min mor savnede stadig fuglen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var både en rigtig sød historie, men også lidt sørgelig! Kan godt forstå hun savnede sin fugl.. jeg kan også komme til at savne Elvis hvis jeg er hjemmefra hele dagen.. Det er utroligt sociale fugle så h an savner også mig, men bliver rigtig glad når jeg kommer hjem og kalder på mig inde fra stuen på sin plads når jeg kommer ind af døren :)

   Emma er også et rigtigt godt navn! Hundene i min familie har og har også altid haft navne som endte på -a.
   Tessa, Leika, Tinka, Jashra, Olga, Eika.. det lille a i slutning giver dejlige runde, blide navne. Men det er nu ikke noget som vi har gjort overlagt... det er bare sådan det er blevet!

   Slet