onsdag den 16. maj 2012

Kunne have købt det Mandag

Ja, shopping blev tirsdag denne uge i stedet for mandag - men det er vel også i orden!? Jeg havde jo besøg mandag. Tilgengæld fik jeg lidt småting som er rigtig fine!! 

Legetøj til småfugle, Maxi Zoo 13,95


Elvis er ikke vild med legetøj, eller det er faktisk en underdrivelse. Elvis gider OVERHOVEDET ikke legetøj. Men min nye baby pips, Costello, er helt vild med dem. Så det er en kæmpe fornøjelse at komme hjem med nyt legetøj. Og så til 13,95!


sodastream, vanilla coke
SodaStream Cola Vanilla, Elgiganten 59 kr
Jeg elsker Vanilla Coca Cola.. men jeg har ikke fået det i mange mange år, fordi det ikke kan købes i Danmark. Så da jeg løb over denne i Elgiganten blev jeg helt vildt begejstret. Dog er jeg ikke vild med Cola fra SodaStream, så nu må vi se hvordan den er med vanilje. sirup, sirupskande, sirup pitcher
Sirupskande, Bahne 20 kr

Fuldstændig perfekte sirupskander! Jeg kender dem fra utallige pandekages-morgenmads-servering fra da jeg boede i USA og fik et stik af "hjemve" da jeg løb over dem i Bahne, så sådan et par måtte jeg eje. 


Kogebog, Om smørrebrød jeg ved..., Netto 49 kr
  
Jeg lever af at lave smørrebrød, så det er altid dejligt med ny inspiration. Desuden er der også flere af stykkerne som ville fungere rigtigt fint som en anderledes forret til en middag.. eller lækker forkost til veninderne?


Nu kan jeg da vist holder mig et stykke tid.. eller hvad? 

4 kommentarer:

 1. Kommer gerne til smørrebrøds-veninde-frokost :) ELSKER smørrebrød

  -C

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe det var godt! :) Vil også gerne have dig til smørrebrøds-veninde-frokost :) Så det må vi lige finde ud af!

   Slet
 2. Ihhh jeg er lige ved at købe den paninigrill og så kommer du med alt muligt andet jeg heller ikke kan leve uden ;) styg med styg på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du fået den købt? ;)

   Ja, jeg ved godt jeg er styg men jeg var selv meget begejstret da jeg sad i aftes med mine nye sager!!

   Slet