tirsdag den 23. april 2013

2. fødsels-dag serveret med hjemmelavet smørrebrød

2. fødsels-dag er normalt ikke noget man fejre. Men men men! Når ens søde Madklub-piger kommer forbi for at fejre ens fødselsdag, så må det da være 2. fødselsdag! 

De søde piger kom til eftermiddag og jeg startede med at server dem for denne lille bid. En sprød butterdejssandwich fyldt med flødeost smagt til med wasabi, purløg og citron og toppet med en røget lakserose. Til hovedret lavede jeg to stykker smørrebrød til hver. Jeg havde nemlig for længeeeee siden lovet at inviter på smørrebrød. Og nu skulle det være. 


1. stk. på rugbrød med smør, skinke og hjemmelavet hønsesalat med cognac. 
2. stk. på riset franskbrød med smør, camembert frites og solbærsyltetøj.Både forret og hovedret blev rigtigt positivt modtaget og indtaget! Men det var virklig også rigtig lækkert. Simpelt, men godt.

Desserten er en anden snak. Jeg havde lavet en granatæblemousse-pie, men i løbet af eftermiddagen kom jeg i tvivl om hvorvidt den kunne spises. Så derfor bagte jeg også min go-to-brownie. 

Begge kager og chokoladeovertrukket vindruer kom dog på bordet. 

  
Granatæblekagen endte med godt at kunne spises, men det var absolut ikke nogen fantastisk oplevelse. Den var tung og tæt og smagte ikke at noget som helst. Spildt arbejde! ØV! 

Bronwien var tilgengæld lækker og med pebermyntechokolade, så også lidt anderledes. Og chokoladeovertrukne vindruer er altid et hit! 

Og så var der selvfølgelig også gaver til mig! En super lækker kogebog om hjemmelavet skumfiduser i alle afskygninger og et 6 issues abonnement på Feel Good Food!!! Fantastiske gaver! Tusind tak! Jeg glæder mig helt vildt til bladet begynder at komme ind af brevsprækken! Juhuu! The gift that keeps on giving! 

I dag, tirsdag, har mine forældre og søster været på 3. fødsels-dags besøg og blevet serveret for en lignede omgang. Men nu er det også slut med fødselsdag-hurlumhej i denne omgang og tiden står nu i arbejdets-tegn de næste 6 dage. Det kan godt ende med at blive en hård omgang med helligdag og det hele...

5 kommentarer:

 1. Øj, hvor lækkert og fint - elsker smørrebrød, de små laksbidder, ser bare gode ud!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, smørrebrød kan være rigtigt lækkert og interessant! Og de små laksebidder var fantastiske!! Regner med opskriften kommer op her en af dagene! :)

   Slet
 2. Hvor finder jeg opskriften på butterdejs-laksebidderne, hvis den er kommet? De ser bare super lækre ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.thefoodfox.com/2012/11/12/smoked-trout-puffs/

   Jeg lavede den ik helt som opskriften her, men det er en god start :)

   Slet
 3. Det ser super lækkert ud!

  Hvor mange af lakse-biderne fik du afsat?

  SvarSlet