tirsdag den 2. april 2013

April

Tænk at det allerede er April!? Jeg syntes virkelig tiden er gået hurtigt. Vi er allerede over tre måneder inde i det nye år!! 

Og fordi det nu er blevet April kan jeg også regne ud at bloggen her er fyldt 1 år! 

Det har egentlig været et ganske fint første år på bloggen, men jeg håber selvfølgelig det nye bliver dobbelt så godt!

 

6 kommentarer:

 1. Tillykke med "fødselsdagen" :) Om en måned har jeg blogget i et år, og jeg synes virkelig at tiden er fløjet afsted. Og så er det jo bare ekstra hyggeligt når man kommer i snak med flinke mennesker som dig Pernille :)
  Og jeg er vild med dit nye layout, som er meget læsevenligt og overskueligt.
  Hip hip hurra for I 7. Himmel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Ja, jeg kan godt huske vi startede på næsten samme tidspunkt! Det er lidt hyggeligt at vide!
   Tak, lige over, Helle! :) Jeg nyder også dit selskab! Og det er bare en super fin måde at connecte med folk på som man i hverdagen slet ikke ville rende ind i!
   Tak! Jeg er også super vild med det.. men desværre er det kommet mig for øre at folk som læser bloggen på deres Android smartphones har problemer med layoutet :( Så jeg er nødt til at skal finde ud af noget..
   Hehe! Tak, igen ^^

   Slet
  2. Tak tak :) Vedr. android, så lyder det lidt mærkeligt.. Jeg har lige været inde på din blog med min samsung mobil og det ser altså fint ud når jeg læser den. Det ligner at den er blevet tilpasset mobil tema, og både billeder og kommentarer passer ind. Så enten så er problemet blevet løst eller også er der forskel på androids. :)

   Slet
  3. Hej Helle. Tak for the info. Den sender jeg lige videre.. men ja, det lyder da mærkeligt.. :S Jeg er bare ikke så hård til sådan noget halløj - især når der er fejl i halløjet! Altså!

   Slet