mandag den 22. april 2013

Ja.. så blev man 29

Endnu et år er gået og jeg er blevet 29 somre. Føler mig nu ikke ældre end jeg gjorde for et par dage siden.. tror hellere ikke jeg ser ældre ud.. jeg generelt vil jeg sige der ikke har været mange forandringen på følelsen eller udseendet de sidste mange år... men det er vel kun positivt!? Måske bliver det anderledes når man fylder rundt næste år!?

I søndags startede jeg  i hvert fald min fødselsdag med at tage på arbejde. Men det var heldigvis en kort vagt - 6.30-12. Jeg kan ikke huske sidst jeg rent faktisk har haft fri på min fødselsdag.. selvom det selvfølgelig ikke er vigtigt, så ville det nu alligevel være rart en gang i mellem! 

På arbejde havde jeg bestilt en rigtig kagemand med slik til mine kollegaer. Jeg elsker selv rigtig kagemand, men får det sjældent og så er ens fødselsdag en rigtig god anledning! 

 
Jeg har altså ikke selv bestilt en kagemand med lykønskning til migselv.. det er en sød kollega som har sørget for det! 

Efter arbejde kørte jeg hjem til mine forældre og min lillesøster, som ventede med en kæmpe bunke pakker! 
Jeg har simpelthen får de mest fantastiske gaver; silkestrømpegarn, sommerstrømpegarn, øreringe, isske, Ilse Jacobsen sandaler, Royal Copenhagen contrast mug i farven hindbær, natcreme og dagcreme, HAY viskestykker, silketørklæde med papegøjer og Knit Socks!-strikkebog!

Jeg er forkælet!

Til eftermiddag fik vi besøg af min mors lillebror. Han havde anden sæson af Rizzoli and Isles på dvd med til mig! 

Aftensmad hjalp vi hinanden med. Det blev til pulled pork sandwiches med hjemmelavet barbequesauce, coleslaw, salat og chips. Super super lækkert. Og desserten  var en klassisker, som man alligvel ikke får så tit, nemlig Baked Alaska med jordbær kompot, serveret med friske jordbær.


Alt i alt en rigtig dejlig dag! Som jeg faktisk strækker over tre dage i år! I dag, mandag, har jeg haft besøg af de dejlige Madklub pige til middag og i morgen kommer mine forældre og søster til middag! Ikke dårligt...

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud lækkert! Og stort tillykke, det lyder til at have været en skøn dag :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare rigtigt lækkert det hele! Også gaverne! Og det VAR en skøn dag :D

   Slet
 2. Stort tillykke med de 29 :o) Det ligner skønt mad og skønne gaver, alt i alt ligner det er fantastisk dag :O)

  p.s. jeg er glad for at du er vendt tilbage til dette format, for jeg kunne ikke finde ud af at kommentere på det andet ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :) det var også rigtigt dejligt det hele!

   Det var godt! Jeg tror ikke at det var dig som ikke kunne finde ud af at kommenter.. jeg tror det layout, fra Bloggers side, havde nogle seriøse fejl! Men jeg er glad for du er glad for det her så :)

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen Pernille! Det ser ud til at du blev fejret med manér. Og tørklædets motiv sidder da lige i skabet :)Og du har helt ret, en rigtig kagemand møder man desværre for sjældent, for det smager jo så godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det må man sige! Og ja, tørklædet er særdeles passende og samtidig i de mest fantastiske lækre forårsfarver!
   Det gør det nemlig!

   Slet