søndag den 7. april 2013

Madklub

Jeg har tilbragt en skøn eftermiddag og aften sammen med de dejlige pige i Madklub. Vi har rigtig fået snakket og hygget og selvfølgelig spist en masse dejlig mad!

Det er efterhånden også længe siden den sidste omgang Madklub, men vores planer blev hele tiden ændret, men så er det jo godt vi er fleksible. Det er jo kun for hyggens skyld!

Den gang var Madklub hos min søster. Hun har en dejlig lille lejlighed ude ved Aalborg Universitet, hvor man rigtig kan gå tur med hundene og nyde hinandens selskab i lækre omgivelser. 

Denne gang var der ikke noget tema på vores Madklub -  den var fri for alle. Jeg skulle have dessert med og det blev lidt en let omgang denne gang for mig. Syntes ikke jeg følte for en hel masse, men jeg blev dog kaldt totalt overskuds menneske - bare fordi man bager sine egne kiks til kiksekage...

Til forret fik vi tapas. Tapas er altid totalt i orden i min bog. Super lækkert. Alt der bliver serveret med pesto og lunt brød med smør er bare altid super lækkert! 


Til hovedret fik vi vild laks på bund af kinakål og forårsløg, bagt i ovnen og dækket af en lækker krydret flødesauce. Serveret med brød. 

Jeg elsker simpelthen laks og denne fortolkning er bare total nytænkning og super lækkert! Det er altså ikke hver dag man får bagt kinakål.. men det kan sagtens anbefales! 

Og så serveret på det fineste fineste porcelæn...
 

Og desserten stod jeg så for og det blev "moderne" kiksekage, altså uden æg og palmin, men med hjemmebagte grovkiks, serveret med knap så moderne, citronfromage. Og I kan tro det gled ned! Både kiksekage og citronfromage. Enkelt, men lækkert. 


Aftenen endte med en ny dato for Madklub, allerede om 14 dage. Jeg skal igen have dessert med, fordi vi prøver at lave lidt om i turrække og temaet er "Set på Foodgawker". 

Kender du Foodgawker? Hvis du ikke gør, er det noget du burde kende.. men vær parat til at miste et par timer.. Jeg vil også anbefale at smutte forbi Craftgawker og Dwellinggawker når du er i gang!

Opskriften på min(e) dessert kommer snarest på bloggen. 

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud - elsker citronfromage! *Og så smager alt bare bedre på royalt porcelæn!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Min søster har bare sagerne!!

   Slet
  2. Jae, det er dejligt når man har en søster, der giver royale gaver :)
   //Cathrine

   Slet
  3. Ja.. hun er lidt god hende din storesøster ;)

   Slet
 2. Glæder mig til opskrifter på din lækre dessert :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)

   Jeg regner med at få den skrevet imorgen og lagt op. Der var lige så meget der skulle ordnes i dag.. men imorgen så tror jeg på den er der!

   Tak for din kommentar!

   Slet