Morgenmad er nok mit yndlings måltid. De fleste dage hvor jeg skal være på arbejde møder jeg klokken halv syv om morgenen og har en times kørsel derned - og så er det altså ikke altid lige let at have tid til at sætte sig ned og spise morgenmad. Men man skal jo have noget at spise! Og derfor er jeg altid på udkig efter en morgenmad, som kan indtages on the go.
Denne opskrift er fundet inde hos Miss Muffin - jeg har bare bagt den som en bar eller et snitte.
Morgenmads cookie snitten er en lækker og saftig müslibar med en kraftig smag af banan og havregryn. Chokoladen og de tørrede bær gør dem totalt syndige!
Morgenmads Cookie Bar
12 firkanter
2 bananer
150 g havregryn
50 g tørrede tranebær
45 g mørke chokoladeknapper
2 tsk smeltet smør
1/4 tsk vaniljeessens
150 g havregryn
50 g tørrede tranebær
45 g mørke chokoladeknapper
2 tsk smeltet smør
1/4 tsk vaniljeessens
Forvarm ovnen til 200 grader og læg bagepapir i en lille bradepande.
Mos bananerne og tilsæt resten af ingredienserne. Brug en gaffel og mos alle ingredienserne godt sammen. Massen skal være temmelig klistret, men ensartet.
Hæld dejen i bradepanden og pres blandingen godt ned i formen og ud i hjørnerne.
Bag kagen 20-25 minutter ved 200 grader, til den er gylden og sprød i kanterne.
Lad kagen køle af i formen i et par minutter inden den vendes på et spækbræt og skæres i firkanter. Flyt snitterne over på en rist og lad dem køle helt af. Kagerne skal opbevares i en kagedåse eller andet lufttæt. Spis kagerne indenfor få dage.
Hvor ser de gode ud - jeg elsker også morgenmad - om jeg begriber dem, der ikke kan få noget ned, de første timer, de er vågne - det problem har jeg ikke ligefrem (;
SvarSlet- Anne
De er også rigtig gode! Nej, det er heller ikke lige et problem jeg kender til :P
SletDe er super gode :)
SvarSletEr der nogle der ved om disse lækkerier kan fryses ned? Ellers holder de vist ikke længere end et par timer herhjemme ;)
SvarSlet