Jeg mener der i alt er fire skoleophold og det jeg er på nu er som sagt det først og der har en varighed af fem uger.
Selvom det er hårdt at være tilbage i skole og en del af tiden skal sidde stille på sin numse og lytte i mange timer i træk, så har det også været en helt fantastisk uge! Jeg elsker at lære nye ting og selvom jeg selv syntes jeg efterhånden er temmelig well rounded i faget, så kan man altid lærer nyt. Især fordi at delikatesseuddannelsen er et speciale indenfor detailslagter-uddannelsen og vi skal lære det samme de to første år, så er der en masse om kød og skære i kød som jeg aldrig har været omkring og det er rigtigt spændende! Desuden har skoleopholdet også givet mig fornyet blod på tanden med hensyn til at lave mad. Lysten har ikke rigtigt været der længe, men jeg glæder mig allerede meget til at skal i skole igen i næste uge!
Her kommer lidt billeder fra den først uge på Food College Aalborg;
Ellers lavede jeg bearnaisesauce. |
Og kartoffelkroketter! Det hele er selvfølgelig hjemmelavet fra bunden! |
Tak for kigget! Det ser så spændende ud det hele :) det er altid dejligt at få nye skills.
SvarSletDet er rigtigt spændende!! :)
SletJeg synes du er sej at du kan skære en gris ud (eller dele af den)!!!
SvarSletOg jeg får totalt lyst til Kartoffel kroketter og bearnaisesauce!!!!!!!!!
Takker! :D
SletJa! Det smager også dejligt! Selvom det er totalt retro!