fredag den 29. marts 2013

Påske "ferie"

Har været i sommerhus i dag. I Hals. Med min familie og alle vores hunde. 

I dag, på Langfredag, er min eneste fridag i Påsken i år. Omsætningen mangedobler i påskeferien på jobbet. Det er skønt der er travlt, men det betyder jo også man skal være der i mange timer i mange dage. 

Men i dag holdte jeg Påskeferie. I Hals, med min famile, i sommerhus, med alle hundene. Skønt!

Solen skinnede og det der kom sne ud af himlen, men jeg har mæsket mig i lækre kager og chokolade fra, i min mening, Danmarks bedste bagerri - Mejdahls Bagerri i Hals! 

Og selvom der er helligdag er det ikke ensbetydende med at butikkerne holder lukket i Hals og det betød jeg kunne slå vejen forbi nogen af deres små special butikker som er super skønne!

Denne fine Early Bird morgenmadstallerken fra PIP Studios fulgte med mig hjem og skal bo i min altid voksende samling af porcelæn. 

Elsker den fine blå farve på tallerken og den rød/hvide kant og med en lille fugl og en blomsterende gren kan man da ikke andet end tænke på forår og sommer!

Det næste porcelæn som gerne må flytte ind er IKEAS nye blå/hvide stel PROMENAD!  

Ellers er dage gået med at strikke, lege med hundene og sove på sofaen!

Selvom jeg ikke er super aktiv her på bloggen lige i tiden (I blame work), så er jeg rigtig glad for Instagram (Pernilleshimmel), hvor du kan følge mig næsten dagligt. Her er lidt billeder fra dagen...


  1. fransk vaffel fra Mejdahls bagerri 2. påskepip 3. håndlavet flødebolle med lakrids fra Mehdahls bagerri 4. Olga tager sig en slapper

 God Påske!

4 kommentarer:

 1. Det har været en rigtig hyggelig dag :) og jeg fik nye klipklappere ikke at forglemme!!
  Cath

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt! :)

   Det er rigtigt! Meget vigtigt.. der var også dybe overvejelser med i spillet der! Og vi fik påskeæg! Og givet påskeæg :)

   Slet