mandag den 14. januar 2013

Æbleskiver æbleskiver og atter æbleskiver

Endelig blev det tid til Madklub!

Vi skulle have  haft Madklub sidst i decemeber, men jeg blev kaldt på arbejde i sidste øjeblik og derfor var vi nød til at udsætte vores lille julefest. Men så endelig igår blev det tid til Madklub!

Vores tema denne gang var æbleskiver! Til alle tre retter! 

Det var  min ære at lege vært i denne omgang. Det er altid rigtig dejligt at være vært og få de søde piger på besøg og så får man lov at lave hovedretten!

Til hovedret fik vi kalveculotte med stegte kartofler og mini souffleer i form af æbleskiver. Jeg bringer altså ikke opskriften på oste-æbleskiverne her på bloggen - for jeg syntes faktisk ikke de var så fantastiske.. 

Men ellers var det rigtig lækker mad og med så varieret fortolkning af æbleskiver så virkede det faktisk heller ikke underligt eller blev for meget med alle de æbleskiver!

Forretten var min søsters. Hun lavede Æbleskiver med basilikum fyldt med mozzarella serveret med lun tomatsovs og skinke. Det var rigtig lækkert - sådan en omgang kan jeg altid lokkes med! 

Du kan finde opskriften her.  Hovedret...Og dessert. Desserten er Lines. Du kan også læse hendes beretning om vores Madklub!

Til dessert havde Line lavet æbleskiver med chokolade og appelsin og hun serverede dem med vaniljeis til. Super lækkert. Chokoladeæbleskiver er helt sikkert noget man må vende tilbage til en anden god gang! 

Lines blog kan du også læse mere og hvad hende og jeg ellers fik lavet med lidt chokolade i går! Men det vil jeg fortælle mere om i morgen, fordi det er nemlig en opskrift som er værd at skrive ned... 


Ud over alt den dejlige mad i går, fik vi også julegaver! Og jeg fik den mest fantastiske Royal Copenhagen Elements Skål og endnu én Le Creuset Creme Brulee tallerken! Dejlige gaver som altid!

Næste omgang Madklub er allerede om 14 dage! Temaet næste gang er ost! Og det er min tur til at stå for drikkevare og værtindegave. 

I mine øjn kan det godt nogen gange være lidt kedeligt kun at skulle have drikkevare med til Madklub, men nu må vi se hvad jeg kan finde på... ellers er det jo også rart bare at sidde og lad det gode mad komme til én!   

4 kommentarer:

 1. Det var en rigtig hyggelig omgang madklub :D som altid!
  - Cath

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det! Er du begyndt at tænle på hvad du skal lave til dessert næste gang? :D

   Slet
 2. Skønt med en julefrokost, vejret er jo også ret julet, vi har i hvert fald en masse sne udenfor :-) tak for billederne og ha en dejlig uge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret var meget julet! Det er så smukt med snevejr.. men syntes godt nok jeg er ved at være over det nu.. '

   Tak i lige måde :D

   Slet