tirsdag den 8. januar 2013

Puha ja, Godt Nytår!

Puha ja! Så gik der næsten lige 14 dage uden der er sket noget på bloggen! 

Jeg har en masse undskyldninger for min dovenhed, men det er jo knap så sjovt at hører på... Dog vil jeg gerne have lov at sige, at jeg ikke har været doven.. men har arbejdet rigtig rigtig meget!!

Men jeg vil gerne ønske alle godt nytår og håber at alle er kommet godt ind i det nye år!

Personligt glæder jeg mig over 2013! 

Jeg ser frem til at min blog fylder 1 år! Jeg ser frem til min lille pipper Costello ligeledes fylder 1 år! Og hvilke fantastisk år det har været!

Jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med min nye uddannelse, selvom jeg har én i forvejen. 

Jeg glæder mig til min fødselsdag og alle andres fødselsdage. Min far har allerede haft sin! 1 januar! 

Jeg glæder mig til at strikke og være kreativ. Jeg glæder mig til at komme i køkkenet! Jeg glæder mig RIGTIG meget til Madklub! 

Måtte aflyse Madklub mellem jul og nytår fordi jeg pludselig skulle på job. Meget ærgerligt! Madklub blev udsat til på Søndag og det glæder jeg mig til! Vi skal have rigtig mange æbleskiver! Og julegaver!! Vi bliver nok nogle af de første som rent faktisk får julegaver i 2013! 

Jeg glæder mig til at være sammen med familiens hundepiger. Tella er blevet så stor! Og hun er en rigtig bandit!! Men hun er så smuk og dejlig og er en rigtig glad og intelligent, ja, jeg kan ikke sige lille hund mere, STOR hund! 

Jeg glæder mig bare generelt til en masse gode dage, mindst lige så mange som 2012 bragte! 

Jeg glæder mig også til at blogge. Og håber på at bloggen bliver ved med at vokse i popularitet, som den har gjort igennem hele 2012!

Nogle af de mest populære indlæg på bloggen her i 2012 var Køb det Mandag! men de må nu gå i glemmebogen! Jeg har nemlig ikke fri hver mandag længere! Men det betyder nu ikke der skal shoppes mindre...

Noget andet som var populært i 2012 var Instagram! Her kommer lige lidt af mine billeder fra de sidste 2 uger og så vil jeg igen ønske alle et rigtigt godt nytår!6 kommentarer:

 1. Sikke mange begivenheder at se frem til! Det blir da det rigtigt spændende år. Ja køb det mandag, var altså en rigtig skæg idé, så frem til at se, hvad der var smuttet i kurven :-) Ja de vokser alt for hurtigt de små hvalpe. Håber du får en rigtig dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige i Tellas tilfælde må hun faktisk godt blive stor og voksen hurtigt XD Hun er nemlig en rigtig bandit og det gjorde vist ikke noget der kunne falde lidt ro over hende..

   Tror mig jeg skal nok shoppe og blogge i 2013! ;)

   Rigtig god uge til dig også!

   Slet
 2. Er du igang med eller færdig med The Casual Vacancy? Jeg er kun lige startet og er ret spændt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i gang med den. Er dog gået lidt i stå fordi jeg har været så frygtelig træt når jeg kom i seng er på det seneste!

   Ja, jeg er også meget spændt på hvor historien skal hen..

   Slet
 3. Fine billeder. Hvor har du fået den fine ring henne:)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er en Skagen ring, som jeg fik i julegave af min mormor!

   Slet