onsdag den 15. maj 2013

Ud til Middag i Aalborg; Buffalo

3. Maj har min mor fødselsdag. Når Mor har fødselsdag er Fars finest job at finde et spisested til middag. Og hvert år klare han det helt fantastisk! Vi har været på havnen i Nibe, på Sans. i Aalborg og i år igen gik turen til downtown Aalborg. 

Denne gang ledet han os til resturant Buffalo som ligge på Borgergade i Aalborg. 

Udefra ser restauranten ikke ud af meget og hvis ikke det var fordi faderen havde stoppet op var jeg nok bare gået forbi! Indenfor ligner Buffalo så mange andre restauranter i Aalborg. Ikke specielt inspirerende, men hyggelig! Men vi blev imødekommet af et super venligt og informeret personale. Der var en da en lille fødselsdagsgave til Mor i form af en æske chokolade, som stod ventende på bordet! Det har jeg ikke oplevet andre steder?!

Da vi satte os til bord og begyndte at læse menukortet kunne Far fortælle at Buffalo skulle have Aalborgs bedste bøffer. Så der blev bestilt forret, bøffer og dessert! Og jeg glædede mig, selvom vi var de eneste i restauranten og det normalt aldrig er et godt tegn...

Min tvivl blev til skamme for inden vi havde fået serveret vores forret var der tre andre små selskaber og to store selskaber i den lille restaurant. 

Og så kom forretten; 

Hvidløgsbrød. Det bedste og mest smukke serveret hvidløgsbrød! 

Resten af familien fik blåmuslinger i suppe, bruschetta med ost og parmaskinke med gorganzolacreme.

Alle var meget tilfredse med deres forret og appetitten vækket til Aalborgs bedste bøffer! Og titlen Aalborgs bedste bøffer er absolut en titel, som de kan forsvar! 


En stor, rød filetbøf med whiskeysauce havde jeg bestilt. Og ja, jeg bestiller min bøf rød. Og selvom jeg altid bestiller min bøf rød er det sjældent den rent faktisk er rød og hvis den så er rød i midten, så er den også stadig kold i midten og dermed rå! Føj!

Men denne bøf var stegt til perfektion! Og super mør og pomfritterne var super sprøde og varme! Rigtigt lækkert! 100 gange bedre end "Bøf Jensen"!

Min søster havde svært ved at beslutte sig for om hun ville hoppe med på whiskeybøffen eller hun skulle have en bøf serveret med hvidløgssmør. Så personalet kom da bare med en kæmpe portion hvidløgssmør til hele bordet! Uden ekstra omkostninger!

Og desserten. Desserten er normalt en totalt let down for mig når jeg er på restaurant og jeg tænke ofte at det kunne jeg have gjort bedre selv! Men denne gang var den faktisk rigtig lækker, selvom den var simpel! 


Belgisk sukkervaffel med frugt, is og chokoladesauce! Vaffelen var sprød og varm og lækker! 

Her kunne jeg dog godt have brugt noget mere frugt og noget mere chokoladesauce! Men jeg havde sikkert fået det hvis jeg havde spurgt om det!

Alt i alt én helt fantastisk oplevelse! Og det er helt sikkert et sted jeg gerne kommer igen. Også prisen var overkommelig. Cirka 1400 kr for alle fire med tre retter mad, sodavand og vin. 

Ikke dårligt, vel?

 

5 kommentarer:

 1. Åh, det ser lækkert ud! Kunne være man skulle et smut derind - har overvejet det 1000 gange, men med sådan en anmeldelse, lyder det da bestemt til at være et besøg værd (: Elsker bøffer, især kalv.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ lækkert! Jeg elsker nemlig også bøffer! Kalvsteaks er altså også virklig lækkert.. hvis du nogensinde løber over Himmerland kalvesteaks så skal du springe på dem! Helt fantastisk kød!

   Slet
 2. Det lyder lækkert og som en positiv oplevelse.

  Kan godt lide du skriver at der manglede frugt til dessertern - der er ikke en eneste på billedet XD

  SvarSlet
  Svar
  1. Jojo! Der er lige to små stykker frugt som man kan se.. mellem vaflen og isen!

   Slet
  2. Hehe det skal man vide for at kunne se det! ;)

   Slet