tirsdag den 22. januar 2013

Madklub! IGEN!

Og det er absolut ikke en dårlig ting! Denne gang var temaet OST!

Ost er faktisk ikke noget som jeg er specielt vild med! Men det kan smage rigtig dejligt! Og det gjorde det absolut også igår! 

Selvom det ikke var aftalt spil så endte vi faktisk med at få tre retter mad serveret som var vidt forskellige med meget forskellige oste!

Denne gang skulle jeg "kun" sørge for drikkevare og værtindegave. Normalt en omgang som jeg syntes kan være lidt kedelig, men det er nu meget rart bare at kunne sætte sig til bordet uden at skulle yde! 

Forretten var lavet af den dejlige Line


Cheddar-vafler med spinat og dilddressing! 


Hovedretten  var selvfølgelig af vores vært og det var en super  lækker og cremet omgang spaghetti med flødeostesauce og bacon!


Og desserten var pandekager lavet af min lillesøster! Blåbærpandekager med mascarpone serveret med chokoladeis! Super lækkert! 

Jeg elsker simpelthen pandekager! Det er vildt, ikke? At man kan blive helt høj af lækker mad!

Næste omgang Madklub er sidst i Februar. Der skal vi være hos min søster og jeg skal have dessert med! Juhuuu! Og der er ingen tema, så jeg har frie tøjler... meget spændende!

8 kommentarer:

 1. Mmmh, ostetema! Elsker alt ost, og i alt mad - forret, hovedret, dessert - eller blot rent fra ostebord <3 Emmentaler, flødeost, gouda, brie, mozarella, mascapone eller skiveost, det er ligemeget, jeg er evigt fan :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe! Der er rigtig mange mennesker som har det som dig! At de elsker ost.. men jeg må sige at jeg har svært ved at hoppe med på den vogn.. men lidt godt engang imellem kan være rigtigt lækkert! :)

   Slet
 2. Ostetema - sikken en god idé! Og der er jo også så mange muligheder for kreativitet, hvilket jeres retter også viser.
  Mange ostehilsner, Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Jeg syntes vi gjorde det ganske anstændigt!

   Slet
 3. ummmmmmm!

  Spændende med fri tema - nogle ideer til hvad du så skal lave?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ slet ik endnu! Men det kommer nok.. det er jo også først sidst i Februar!

   Slet
 4. Uhm, det lyder altså så dejligt! Jeg elsker ost og tror aldrig nogensinde jeg kan få nok af det :-) uhm det blir spændende hvilken dessert du finder på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe! Det kan være rigtig lækkert! Men der er også rigtig meget ost som jeg ikke bryder mig om!

   Ja, jeg er også selv lidt spændt :P

   Slet